Programació

BIG BAND GRANOLLERS

BIG BAND GRANOLLERS

La Big Band de Granollers celebra enguany el 10è aniversari de la seva primera actuació. Per això dins el Festival de Jazz d´Arenys de Mar ens vol oferir un concert de big band diferent, on les músiques protagonistes siguin el swing, el latin, el funky i tots aquells estils que tenen cabuda en un concert d´ampli repertori, de temes i arranjaments clàssics per a big band i composicions contemporànies.
La Bbg presenta una formació estàndard de 17 músics i la veu de Xevi Garcia.

divendres, 20 juliol, 2007 - 23:00

JULIAN VOUGHN

JULIAN VOUGHN

Originari de St. Louis, Missouri, ciutat del gran Miles Davis, inicia la seva carrera musical molt jove envoltat d´un ric ambient de blues i jazz, d´entre el que destaquen les seves gires amb Albert King i B.B. King. “Ells son els autèntics reis del blues. No podria haver aconseguit una millor base que em va inculcar un sòlid sentit musical que encara avui es manté en mi”.

divendres, 27 juliol, 2007 - 23:00

SANDY RIVER JAZZ BAND

SANDY RIVER JAZZ BAND

Hivern del 37-38, John Hammond, productor de la, aleshores, incipient industria discogràfica, organitza uns memorables enregistraments on hi aplega una cantant què despunta, Billie Holiday, amb els millors músics solistes què té a ma. Teddy Wilson, Buck Clayton, Lester Young, Benny Morton, Freddy Green i tants altres. Tots noms què el temps farà llegenda de la Jazz music. La distant fragilitat de la veu de Holiday i del saxofon de Young, juntament amb la màquina de swing de uns músics irrepetibles, solquen la dura bakelita del disc de pedra, i a 78 r.p.m.

divendres, 3 agost, 2007 - 23:00

SITJAZZ BAND

SITJAZZ BAND

El Jazz antic o Dixieland es la mùsica que es practicava a New Orleans a principis del s.XX.

divendres, 10 agost, 2007 - 23:00

GOSPEL SOUL

GOSPEL SOUL

És al voltant d´una pasió comú, els Negro Spirituals i les Gospel Song, que neix Gospel Soul. Cadascún dels seus membres ha destacat en els circuits Blues i Gospel de la seva regió. Han tingut sovint ocasió de cantar junts amb motiu d´events puntuals o de col·laborar en algunes gravacions. Des de llavors, una amistad acompanyada d´estima i respecte recíproc els ha conduit de manera natural a fundar Gospel Soul.

divendres, 17 agost, 2007 - 23:00

CRIS JUANICO I ORIGINAL JAZZ ORQUESTRA

CRIS JUANICO I ORIGINAL JAZZ ORQUESTRA

Cris Juanico, ex líder del grup "Ja t'ho diré", acompanyat per l'Original Jazz Orquestra del Taller de Músics, ens presenta el nou treball discogràfic Vola'm a sa lluna.
Vola'm a sa lluna és una selecció dels estàndards de jazz més universals, versionats en català amb una nova i acurada adaptació de lletres i músiques. En el concert es pot escoltar temes com "Fly me to the moon" (Vola'm a sa lluna), "Georgia on my mind" (Georgia em ve en es cap) o "Fever" (Febre).

divendres, 24 agost, 2007 - 23:00