JULIAN VOUGHN

JULIAN VOUGHN
Espai: 
Pati del C.C.Calisay
divendres, 27 juliol, 2007 - 23:00

Originari de St. Louis, Missouri, ciutat del gran Miles Davis, inicia la seva carrera musical molt jove envoltat d´un ric ambient de blues i jazz, d´entre el que destaquen les seves gires amb Albert King i B.B. King. “Ells son els autèntics reis del blues. No podria haver aconseguit una millor base que em va inculcar un sòlid sentit musical que encara avui es manté en mi”. Posteriorment, es trasllada a Boston on estudia amb el gran mestre de bateria Alan Dawson durant tres anys, i s´introdueix al món jazzístic de New York acompanyant a algunes de les seves grans figures com Lester Bowie, Arthur Blythe, Chico Freeman, Joan Brakeem, Jack Mc Duff, James Moody o Wallace Rooney.
Després d´unes quantes gires mundials per Europa i Japó, es trasllada a Barcelona. Des d´aleshores, molts han estat els seus projectes i aparicions en diversos escenaris. Julian Vaughn és a la vegada, un músic molt sol.licitat per intèrprets internacionales que actuen al nostre país.
“VISIONS”
Julian Vaughn és un bateria amb una extraordinaria solidesa rítmica i una llarga experiència en diferents contextos que l´acrediten como a músic molt cotitzat, i un dels més coneguts referents de l´escena local. Sota el nom de Visions, el bateria i líder de la formació, ens presenta el seu treball en formació de quintet, i on ens ofereix una nova mostra de les seves visions del jazz incloent composicions pròpies.

Julian Vaughn, bateria
Albert Bover, piano
Frederick Carlquist, saxo tenor
Masa Kamaguchi, contrabaix
Dennis “el huevo” Hernandez, trompeta