Avís legal

Aquest web manté l'avís legal i les condicions d'ús d'espais web de l'Ajuntament d'Arenys de Mar

1. El present avís legal regula l'ús, accés i navegació dels espais sota el domini web jazzarenys.cat, propietat de l'AJUNTAMENT D'ARENYS DE MAR, amb domicili a la Riera del Bisbe Pol, 8, 08350 ARENYS DE MAR, amb dades registrals CIF P-0800600I (Registre d´Ens Locals de la Generalitat de Catalunya)
2. Aquestes són les condicions generals (http://www.arenysdemar.cat/avislegal.php) que regulen l'accés, navegació i ús del espai web sota aquests dominis així com les responsabilitats derivades de la utilització dels seus continguts (entesos aquests com els textos, gràfics, dibuixos, dissenys, codis, software, fotografies, so, bases de dades i imatges, així com qualsevol altra creació protegida per les lleis nacionals i els tractats internacionals sobre propietat intel·lectual i industrial). S'entendrà com a usuària la persona que accedeixi, navegui, utilitzi o participi en els serveis i activitats, gratuïtes o oneroses, desenvolupades al domini jazzarenys.cat.L'usuari podrà visitar lliurement el lloc web llevat d'aquelles àrees reservades a cadascun dels ciutadans, on per accedir-hi és necessari l'ús d'un identificador personal i contrasenya.

Venda d'entrades

La venda d'entrades del Festival de Jazz d'Arenys de Mar es fa mitjançant una plataforma pròpia de l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

Termes i condicions de compra d'entrades en línia

El Festival de Jazz d'Arenys de Mar us ofereix un sistema de venda d'entrades en línia. El sistema permet la compra d'entrades per espectacles concrets. Un cop fet aquest procés es pot fer el pagament a través de targeta de crèdit. Són vàlides tots els tipus de targetes de qualsevol entitat bancària: Visa, Mastercard i Maestro. Després d'acceptar la compra es farà la validació de la targeta i el càrrec. El procés és absolutament confidencial, a través d'una pasarel·la de pagament en línia i únicament l'entitat financera disposarà de la informació de la targeta.

Els usuaris donen només el seu correu electrònic per poder realitzar la transacció i com element de contacte amb el sistema d'administració. El sistema facilita immediatament un cop fet el pagament electrònic un document (entrada) que es pot imprimir i té la funció de confirmació de compra i s'haurà de presentar per accedir a l'espectacle. Al mateix moment de la compra també rebreu un correu electrònic amb tota aquesta informació i queda disponible pel comprador un espai propi amb el registre de totes les compres (accessible amb una paraula de pas)

Només es retornarà l'import de l'entrada en cas de suspensió del concert (en aquest cas el retorn es faria en línia amb una devolució del càrrec de la targeta).

En els dies de celebració del Festival l'organització també posa a disposició dels usuaris i usuàries un telèfon d'assistència (93.114.00.57) per resoldre qualsevol incidència en el procés de compra i altres possibles incidències que puguin sorgir.

La gestió de dades personals

Les dades personals que faciliteu a l'adquirir una entrada (Nom i correu electrònic) només s'utilitzen pel procés de compra. Aquest fitxer no s'utilitzarà per cap altre ús que per tramitar el pagament i ser l'element de contacte fins la celebració del concert. En cap cas aquest fitxer se'n farà cap altre ús o se cedirà o es vendrà a altres empreses sense el vostre permís previ i explícit. De conformitat amb la llei de protecció de dades (LOPTD), Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre, teniu dret a accedir a aquesta informació, rectificar-la, cancel•lar-la, i en el seu cas, revocar el vostre consentiment a la referida llei i a altres normes que la desenvolupen, sense efectes retroactius, escrivint a la nostra adreça festivaldejazz@arenysdemar.cat

Veure Política de cookies