Programació

La Vella Dixieland

La Vella Dixieland

Les circumstàncies pandèmiques van fer que no poguéssim celebrar el 40è aniversari de La Vella Dixieland l’any 2020. Per tant aquest any hem decidit celebrar el 40+1 i ho volem fer mirant al futur. Tenim una nova proposta on volem convidar tres prestigiosos músics joves Irene Reig, Pablo Martin, Joan Mar Sauqué i amb ells repassar part del nostre repertori. A més de jazz tradicional, aquesta especial formació ens permetrà incidir especialment en el repertori de big band i en el de brass band ampliant la part del bis que habitualment toquem entre el públic.

divendres, 30 juliol, 2021 - 22:00

Magnolia

Magnolia

Magnolia és un quartet de jazz vellutat i rabiós amb un repertori de temes propis arrelats a la tradició. El seu disc "This Joint’s Too Hip For Me" és una pluja fresca de composicions pròpies i aromes antics. Un disc de jazz amb una temàtica que pren del blues la personalitat vocal i la ironia .... relacions fallides i torrades cremades de bon matí, errors difícils de no cometre... cry tomorrow, laugh today!... emoció i llibertat ... funerals per l’amor romàntic tal i com el coneixem i alegria de l’amor real... de la vida amb els seus meravellosos conflictes.

divendres, 6 agost, 2021 - 22:00

Wax & Boogie

festival de jazz d'arenys de mar

En els últims anys Wax & Boogie s'ha convertit en una de les millors i més ben valorades formacions del panorama del Blues, del Rhythm and Blues i de el Boogie-Woogie.
Ster Wax i David Giorcelli han sabut captar com pocs el veritable esperit de la música tradicional del poble afroamericà per transformar-lo en el seu propi mitjà d'expressió. El seu coneixement del llenguatge de la música negra és ampli, ric i variat. Ster i David llisquen amb serenitat pels corrents més variats del gènere.

divendres, 13 agost, 2021 - 22:00

Marc Ferrer Trio Feat. Marian Barahona & Paul Evans

festival de jazz d'arenys de mar

Marc Ferrer Trio, una formació que rememora la millor tradició del piano jazz, des d'una òptica particular, amb composicions pròpies, però sempre fidels a l'essència de l'estil.
Faran en aquesta ocasió un canvi de registre, incorporant la veu de Marian Barahona, cantant de reconeguda trajectòria que ha col•laborat amb nombrosos artistes de la nostra escena com Lucky Gurí o La Vella Dixieland i el reconegut trompetista britànic Paul Evans que ha format part de diversos projectes entre ells la Royal Philarmonic Orchestra de Londres.

divendres, 20 agost, 2021 - 22:00

Professor Cunningham & his old school

festival de jazz d'arenys de mar

"El Professor Cunningham and His Old School" és un dels grups més buscats de l'escena internacional i actua a tot el món en esdeveniments i festivals importants. Aquesta guardonada banda de Nova York interpreta el repertori més oscil·lant i alternatiu que va des dels carrers de Nova Orleans fins a les primeres sales de ball de Harlem, Nova York.

divendres, 27 agost, 2021 - 22:00