Programació

Big Band Arenys & John Dubuclet

Big Ban Arenys

Una vintena de músics de la Big Band d’Arenys en oferiran un repertori basat en música de swing. Peces amb arranjaments propis d’aquest estil musical de totes les èpoques. A la segona part de l'actuació, pujarà a l'escenari John Dubuclet, destacada figura musical del jazz català que interpretarà amb la nostra Big Band peces del seu repertori.

divendres, 24 juliol, 2015 - 22:30

Amélie Angebault Quartet

Amélies Angebault Quartet

Amélie Angebault Quartet és una formació musical creada al voltant de les cançons de la cantautora francesa Amélie Angebault. Amb una barreja de jazz swing i rythm’n’ blues, aquesta banda ofereix un espectacle fresc i potent que obliga a ballar. I una posada en escena original i elegant que barreja la música i l’ambient teatral per a oferir-nos un espectacle revitalitzant a través d’històries contades i cantades amb humor i sensibilitat.

divendres, 31 juliol, 2015 - 22:30

The Gramophone Allstars Big Band

The Gramophone Allstars Big Band

The Gramophone Allstars Big Band busca incansablement el punt de trobada entre el soul, el jazz i els ritmes jamaicans. Van començar a forjar la seva personalitat musical amb discos com ‘Just delightin’ (Silver Bullets, 2008), ‘Simbiosi’ (Liquidator, 2010) i ‘Levitant a la deriva’ (Liquidator, 2011) i ara, amb el grup ampliat fins al format de big band, presenta la seva aposta més ambiciosa fins al moment: ‘Jazzmaica’ (Bankrobber, 2014).

divendres, 7 agost, 2015 - 22:30

The Sey Sisters. Per raons climatològiques el concert d’aquesta nit s'ha traslladat al Teatre Principal. Aforament limitat a 274 localitats

The Sey Sister

Sota aquest nom s’amaga un espectacular trio de veus negres, un dels conjunts vocals més emblemàtics del moment. The Sey Sisters ens convida a viure un sentit viatge musical des del gospel fins la música africana; cants impregnats de profunda emoció surgeixen de la lliuta contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur. Les riques harmonies, els cants a capella i les seves carismàtiques actuacions es combinen per fer reviure l’esperit i l’ànima gospel que canta per l’esperança d’una Àfrica més pròspera.

divendres, 14 agost, 2015 - 22:30

Jordi Rabascall 12 to12 Quartet amb Matthew Simon

Jordi Rabascall 12 to12 Quartet

Jordi Rabascall 12 to12 Quartet s’inspira en l’esperit del jazz dels anys 50, l’edat d’or dels concerts, i en l’imaginari del cèlebre grup Rat Pack capitanejat per Frank Sinatra, per donar forma a un treball que no està exempt d'ironia i bon humor. Un disc enregistrat en dos dies i poques repeticions amb la intenció de buscar la complicitat i improvisacions pròpies del directe. Un projecte presentat en societat a la mítica sala Jamboree de Barcelona dies abans del seu enregistrament.

divendres, 21 agost, 2015 - 22:30

Swingset & Monica George

Swingset & Monica George

SwingSet va néixer l’octubre de 1998 a Barcelona. Els seus components toquen o han tocat a bandes com la Locomotora Negra, la Big Band del Maresme, La BCN Swing Orchestra, i altres grups de jazz o New Orleans.
Monica George és una vocalista britànica amb més de 20 anys de carrera musical, una de les veus solistes del prestigiós London Comunity Gospel Choir, cor que va visitar el nsotre Festival l'any 2005 i amb el que ha actuat a escenaris de tot el món, i també ha acompanyat i participat en gravacions amb grans figures del jazz britànic.

divendres, 28 agost, 2015 - 22:30