Programació

BIG BAND ARENYS

BIG BAND ARENYS

La Big Band Arenys, va néixer en el curs 2010-2011 oferint als estudiants, de diferents nivells i edats, la possibilitat d'adquirir una formació i experiència en aquest estil musical en un grup de gran format.
Durant la seva trajectòria musical s'ha aconseguit crear un grup equilibrat i estable que ha participat en diversos esdeveniments.

diumenge, 7 juliol, 2013 - 22:30

BURRULL & FARRAS QUINTET

Més enllà dels grans noms que focalitzen la història oficial del jazz, cada país ha proporcionat els seus particulars referents en l’arrelament d’un llenguatge musical que ha estat cabdal en el desenvolupament cultural del segle XX. A Catalunya, on el jazz va inocular la seva llavor pràcticament des dels seus orígens, una reconeguda colla de músics han mantingut viva la pràctica d’aquesta música fins a convertir-la en exponent distintiu d’una tradició pròpia.

divendres, 12 juliol, 2013 - 22:30

SUSANA SHEIMAN & IGNASI TERRAZA TRIO

Susana Sheiman i Ignasi Terraza amb el seu atractiu “Swing appeal” presenten el seu primer treball conjunt. Una selecció de grans melodies injustament poc conegudes, amb uns arranjaments variats i frescs en els que els nostres artistes desenvolupen els seus múltiples registres, i on la potent veu de Susana Sheiman ens fa dubtar del color de la seva pell.
No hi ha dubte que Terraza és un dels primers espases del jazz europeu. Amb més de vint enregistraments en el seu haver, el pianista barceloní ens sorprèn ara amb aquest magnífic treball, tot un regal per a les oïdes.

divendres, 19 juliol, 2013 - 22:30

MATTHEW SIMON QUARTET

Matthew  Simon

S´han ajuntat 4 dels millors músics del panorama del Jazz Estatal, per presentar-nos aquest projecte liderat pel ja conegut Trompetista Californià Matthew Simon.
En aquesta aventura en format de Quartet, Matthew, ens presenta un recorregut per la Història del Jazz, dintre de la visió dels Trompetistes…passant des de Louis Armstrong, a Freddie Hubbard, Chet Baker, Lee Morgan, Clark Terry, Kenny Dorham, Roy Aldridge, Clifford Brown, Miles Davis, Harry “Sweets” Edison….

divendres, 26 juliol, 2013 - 22:30

SHAKIN' ALL

SHAKIN' ALL

Preparats per ballar sense descans? Preparats per gaudir amb el swing més salvatge?
Shakin’ All us portarà a l'univers de la música vintage, un territori a la frontera entre el Jazz, el Blues, el Rock n' Roll i el Gospel. Un concert ben divertit, amb els temes més marxosos de Louis Jordan, Ray Charles, Fats Domino, Louis Prima...

Músics:
Dani Alonso, trombó i veu
Juli Aymí, saxo i clarinet
Pepino Pasqual, saxo
Gerard Nieto, piano
Queralt Camps, contrabaix
Martí Elias, bateria

divendres, 2 agost, 2013 - 22:30

BIG DANI PEREZ & LLUÍS COLOMA TRIO  

BIG DANI PEREZ & LLUÍS COLOMA TRIO

Amb poc més de trenta anys DANI PEREZ posseeix una trajectòria musical realment envejable. Des dels seus primers passos semi-professionals amb CHEVY & THE HOT WHEELS (més tard BIG JAMBOREE), el seu camí ha estat sempre ascendent, entrant a formar part de REBELDES, col•laborant amb grans figures del rock&roll i del r&b com Carl Perkins, Billy Lee Riley, Koko Taylor, Barrence Whitfield, etc… o prestant el seu so en innombrables enregistraments.

divendres, 9 agost, 2013 - 22:30

LA VELLA DIXIELAND & MARIAN BARAONA

LA VELLA DIXIELAND & MARIAN BARAONA

No voldria referir-me a una institució al referir-me a La Vella dixieland, doncs en la majoria dels casos aquesta etiqueta porta enquistat tot un component d’aïllament, de dificultat de moviment cap el progrés i, el que encara es pitjor, de referent estàtic proper a estar enclaustrat en un museu; i en canvi, La Vella, nascuda quasi per casualitat en una reunió d’amics pels voltants de 1980, mostra amb el seu esdevenir diari, absolutament tot el contrari.

divendres, 16 agost, 2013 - 22:30