LLUÍS COLOMA & CARL SONNY LEYLAND

Blues & Boogie Woogie & Jazz
Espai: 
Pati del Xifré
Preu: 
10€ anticipada i 12€ a la taquilla
divendres, 17 agost, 2018 - 22:30

A causa de la previsió de pluges per avui divendres a la tarda i nit a Arenys de Mar, el concert de LLUÍS COLOMA & CARL SONNY LEYLAND es durà a terme al Teatre Principal (carrer església, 45).
Lamentablement l’aforament d’aquest espai és limitat i queden molt poques entrades a la venda.
Perdoneu les molèsties.

Carl Sonny Leyland i Lluís Coloma, dos dels pianistes de Blues & Boogie Woogie més originals i creatius actuals, s’uneixen en un nou projecte a dos pianos! Lluís i Carl es varen conèixer fa gairebé 20 anys al Festival de Boogie Woogie de La Roquebrou, França, considerat un dels festivals més importants d'aquest estil. Grans coneixedors del llenguatge del Blues piano i afins, aquests dos pianistes són habituals en festivals de Jazz i Blues a nivell internacional, on han coincidit nombroses vegades. Després de varis anys d’admiració mútua, decideixen enregistrar un disc amb la prestigiosa discogràfica Fresh Sound Records.
Des de ben joves, tots dos varen ser tocats pel Rock & Roll. Inicialment atrets pels fascinants ritmes del Boogie Woogie, varen anar explorant els estils de Blues més obscurs que varen crear aquest génere. A partir d'aquí, ampliaren el seu repertori cap al Ragtime, el Barrelhouse, i el Stride Piano, incloent els estils nascuts a Nova Orleans, Chicago, Kansas City entre d'altres.
Inquiets musicalment, a Lluís i Sonny els hi agrada fusionar estils, respectant la tradició peró incorporant elements nous de forma molt orgànica i natural. A més són compositors i cada un d’ells te un só molt definit i personal.
Els duets de Leyland i Coloma contenen una gran dosis de creativitat, espontaneïtat, virtuosisme, improvisació i diàleg musical, transportant l’oïent a viatges inesperats plens de magia i complicitat. Una barreja innovadora de tradició modernitat.

En aquest cas ens presenten el seu nou CD Telling Our Stories (Swing Alley 2018)

Carl Sonny Leyland – Piano i veu
Lluís Coloma – Piano
Manolo Germán - Contrabaix
Marc Ruiz - Bateria